Trend: Interieurs worden kleurrijker

In het trendreport van Ikea over de herfst van 2014 is te lezen hoe de maatschappelijke trends het interieur beïnvloeden. Belangrijkste conclusies: meer kleur in huis en een nieuwe huiselijkheid in de vorm van zelf groenten en kruiden kweken. De comeback van kleur en thuis je eigen groenten en kruiden kweken. Ikea brengt woontrends in kaart in het Trend Report Herfst 2014. In het rapport zoomt Ikea in op maatschappelijke trends, de gevolgen voor het leven thuis en hoe deze veranderingen terugkomen in het assortiment van de winkels. Hoe beïnvloeden bijvoorbeeld toenemende urbanisatie en digitalisering van de samenleving ons leven thuis? 
“Het leven thuis is onze passie. Met al onze producten willen we het leven thuis beter maken. Maar het leven, op macro- en micro niveau, is constant in beweging”, aldus Richard la Graauw, Communication & Interior Design Manager Ikea Nederland.

Meer over de voorspelde trends van dit najaar is te lezen in het laatste dubbelnummer van deze zomer, editie 30/31. Geen abonnee? Een (proef)abonnement is zo geregeld!