Team Woonbladen Cluster

Beste lezer, Vakbladen.com nam vorige maand de Woonvakbladen over van Uitgeverij Lakerveld. Met genoegen presenteren wij u de mensen die de komende tijd werken aan de bladen en websites van het Woonbladen Cluster.

Voor al uw redactionele vragen kunt u terecht bij:

  • Reinold Vugs voor de titels Slapen en Parketblad
  • Barbara van Male voor de titels Home&Living en Vakblad voor de Woninginrichter
  • Hein Veld voor het Vakweekblad Meubel

Voor media advies over deze titels staan Wilco Stemerdink en Marco Blijswijk voor u klaar. Klik hier voor meer informatie en contactgegevens van het team.

Dit zijn natuurlijk ook de mensen die u vanaf vandaag tegenkomt op vakbeurzen en evenementen, de mensen die contact met u gaan opnemen voor mooie verhalen en reportages over uw bedrijf, over uw activiteiten, over uw noviteiten en nog veel meer. En niet op de laatste plaats zullen zij u benaderen voor interessante samenwerkingsverbanden met de bij u bekende prachtige Woonvakbladen.

Vakbladen.com is een uitgeverij van meer dan 40 vaktijdschriften in de domeinen beauty, techniek en food, met de daarbij behorende websites en evenementen. Woonvakbladen is het nieuwe cluster binnen de groep.

We kijken uit naar een goede samenwerking met de woon- en interieurbranche en we wensen onze nieuwe collega’s veel succes,

Hartelijke groet,

Sijmen Philips, Commercieel Directeur Vakbladen.com/Directeur Archer Media
Roeland Dobbelaer, Uitgeefdirecteur Vakbladen.com