Rik van Diemen in rubriek Mijn Bedrijf: ‘Online niet te stoppen’

In iedere Meubel staat de rubriek ‘Mijn Bedrijf’. Mensen uit de woonbranche vertellen over hun bedrijf en over zichzelf. Hoe zijn ze er in gerold? Wat maakt je werk bijzonder? En ook: Aan wie neem je een voorbeeld en wat zijn je hobby’s? Rik van Diemen vertelt deze week in Meubel dat hij zaalvoetbal speelt en dat hij een grote rol weggelegd ziet voor online winkelen in de toekomst. Hieronder alvast de eerste vraag aan Rik. Ook eens meedoen aan de rubriek? Neem contact op met de redactie via mail of telefoon: 070-3364642

 

Voor welk bedrijf werk je en wat is jouw functie?

Ik heb mijn eigen bedrijf Meubelmaatwerk van Diemen in Blaricum. Mijn vader ondersteunt mij en neemt het administratieve gedeelte en het tekenwerk voor zijn rekening. Wat is de kernactiviteit van het bedrijf? Het maken van houten meubels van op maat. Denk hierbij vooral aan het vervaardigen van diverse soorten kasten, bureaus, tafels en ander meubilair. Daarbij restaureer ik antieke meubels.