Oproep beursnoviteiten

Stuur uw productnieuws nu in! Productnieuws is vanaf nu te zien op zowel de website Meubel.nl als in de papieren edities van vakweekblad Meubel. Het vakblad besteedt de komende weken in speciale beursedities uitgebreid aandacht aan de producten en aan de ontwikkelingen die te zien zijn op de nationale en internationale vakbeurzen. Wilt u de eigen beursnoviteiten aan de branche tonen in zowel het vakblad als op de website? Dat kan. Hoe? Door simpelweg een mailtje te sturen. De redactie maakt een selectie van alle ingestuurde noviteiten. Deze komen in de papieren editie van Meubel te staan. Let op: voor 150 euro wordt uw productnieuws gegarandeerd opgenomen in de rubriek ‘Beursnoviteiten’ in het vakblad. Bovendien wordt uw nieuws dan ook geplaatst op de website. Meubel.nl is geheel vernieuwd en brengt dagelijks nieuws uit de branche. Plaatsing op de site betekent dat uw noviteit vindbaar is én 24 uur per dag te bekijken is.

Opsturen!

Dus heeft u noviteiten die u op de voorjaarsbeurzen gaat presenteren? Stuur een foto (minimaal 1Mb of 300 dpi) voorzien van een korte toelichting (ongeveer 100 woorden) plus uw standnummer en de naam van de beurs waaraan u deelneemt naar: redactie@meubel.nl. De deadlines voor inzending zijn: vrijdag 27 januari (voor beursnummer van 3 februari), vrijdag 3 februari (voor beursnummer van 10 februari). Als uw inzending uiterlijk op deze data binnen is, komt het in aanmerking voor plaatsing.

Nieuwsbrief

Binnenkort verschijnt een Meubel-Nieuwsbrief, die regelmatig vers in de inbox ploft. Inschrijven kan alvast door een mailtje te sturen naar: redactie@lakerveld.nl, of door hier op de website uw emailadres achter te laten.