Nieuwe collectie MADE.com

TalentLAB-250x115

Afgelopen vrijdag lanceerde het online design merk MADE.COM haar tweede TalentLAB collectie. De producten in deze collectie zijn ontworpen door nog onontdekte maar talentvolle designers. Het  centrale thema is functionaliteit en en elke designer richt zich met zijn product op een specifieke functie. De collectie bestaat uit zeventien designs en is ontworpen door designers uit landen over de hele wereld.

Om deze designers te helpen hun ontwerp in productie te brengen mogen bewonderaars vanaf nu een bedrag van vijf pond doneren aan hun favoriete design en designer. In oktober wordt elk design die de totale funding voor zijn design behaalt in productie gebracht. De investeerders kunnen het design vervolgens met 30% korting aanschaffen.

'TalentLAB is het perfecte voorbeeld van hoe MADE.COM de consument op innovatieve wijze een stem geeft en ze tegelijkertijd de kans geeft om opkomende designers te steunen', aldus Rutch Wasserman, Design Director.

Lees ook
Kapitaalinjectie voor Made.com

Kapitaalinjectie voor Made.com

Onlinemeubelwinkel Made.com heeft een kapitaalinjectie van € 45 miljoen gekregen om de Europese groei te financieren. Het geld komt van een niet nader genoemde investeerder. De bestaande aandeelhouders Partech Ventures, Level Equity en Eight Roads Ventures steken ook nieuw kapitaal in de meubelzaak. Het bedrijf is actief in Groot-Brittannië, Frankrijk,...

Made.com introduceert huiskamerwinkels op Schiphol

Made.com introduceert huiskamerwinkels op Schiphol

Passagiers op Schiphol die reizen via de H- of M-pier wanen zich binnenkort op een heuse mini-meubelboulevard neergezet door online designbrand Made.com. Het bedrijf creëert op Schiphol een aantal huiskamers met een ruim assortiment aan designmeubels. De samenwerking is in ieder geval voor drie maanden en wordt mogelijk daarna verlengd. Het concept...