Minder aanloop Meubelbeurs

Meubelbeurs Brussel

Bezoekers uit Nederland aan de Meubelbeurs Brussel zorgden met elkaar de afgelopen keer voor een kleine 28 procent (plus 6 procent) van de toeloop. De grootste groep beursklanten kwam in november met 35 procent (min 9 procent) uit België en Luxemburg. De beurs van dit jaar trok minder bezoekers dan in 2017.

‘We zijn als beurs niet ontsnapt aan de moeilijke situatie in de meubelhandel’, stelt beursdirecteur Lieven Van den Heede vast. Het evenement trok dit jaar 18.339 bezoekers (2017: 18.668). De wegblijvers kwamen vooral uit België en Luxemburg en uit de Duitstalige landen (min 8,3 procent). Desondanks werd er volgens de beursorganisatie ‘beter aangekocht dan er voor de start van de beurs werd verwacht of gevreesd’.

Thema's
Meer over
Lees ook
Jan Mentens weg bij Meubelbeurs Brussel

Jan Mentens weg bij Meubelbeurs Brussel

Jan Mentens is per direct weer aan de slag bij zijn voormalige werkgever Natuzzi. Meubelbeurs Brussel komt daarmee zonder directeur te zitten. Het bestuur is momenteel bijeen om te bepalen hoe het verder gaat met de Meubelbeurs. Mentens’ keuze voor Natuzzi is het resultaat van een veranderde strategie van de Italiaanse zitmeubelfabrikant. Mentens...