Mecam lanceert nieuw merk Otium Care

Schermafbeelding-2016-04-05-om-09.42.40

Meubelfabrikant Mecam heeft een nieuw merk gelanceerd: Otium Care, een merk dat zich richt op zowel de zorgsector als via dealers op de particuliere markt. Otium Care staat voor zorgmeubelen op maat, bedoeld om een huiselijke sfeer te creëren, net als comfort en gebruikersgemak. Mecam is, in samenwerking met zorgverleners en gebruikers, ruim vijf jaar bezig geweest met de ontwikkeling van Otium.

Op 19 februari werd Otium Care officieel voorgesteld. Dat gebeurde in de eigen showroom van Mecam in Dilsen Stokkem in aanwezigheid van de Vlaams minister Jo Vandeurzen en andere gastsprekers vanuit de zorgsector. Op de burelen van Mecam wordt al meer dan vijf jaar gewerkt aan Otium Care, een merk naast de andere merken van de groep, namelijk Neo-Style, Mecam, Camme, Ligna, Moome, Indera en Miro.

Zorg & Interieur 

Meer over Otium Care is te lezen in Meubel 20, deze editie staat in het teken van zorg en interieur. Meubel 20 verschijnt op 20 mei. Christel Heymans spreekt dan uitgebreid over de filosofie achter het merk, de uitvoering en de mogelijkheden van alle meubelen.

Lees ook
Halverwege Meubelbeurs Brussel

Halverwege Meubelbeurs Brussel

Ook al staan niet alle (economische) seinen op groen, halverwege de Meubelbeurs Brussel heerst over het algemeen nietttemin optimisme. Een sterk signaal komt bijvoorbeeld van Mecam Group, waar o.a. designlabel MOOME zeer enthousiast ontvangen wordt.  Op maandagochtend 5 november vond de persconferentie plaats, waar Meubelbeursdirecteur Lieven...

Meubel staat in het teken van zorg- en horecainterieurs

Meubel staat in het teken van zorg- en horecainterieurs

Meubelfabrikant Mecam heeft onlangs zorgmeubellijn Otium Care gelanceerd, stoelen voor zorgbehoevenden. De nieuwe inrichting van verzorgingshuis Zwanenburg is aangepakt door Apto, het bedoelde effect is dat bewoners en verzorgers méér uit het leven halen. Een stoel is er soms niet alleen maar op te zitten en een lamp niet alleen voor wat licht. Een...