Interieur Collectie Dagen

Vakbladen.com-Parketblad-Interieur-Collectie-Dagen-VK

De laatste trends en ontwikkelingen van de belangrijke en opkomende merken van ruim 100 exposanten ontdekken in een ontspannen netwerksetting. Dit alles en veel meer vind je op de Interieur Collectie Dagen (InCoDa), in september in de Evenementenhal in Gorinchem. Tijdens deze beurs is ook weer het Nationaal Kampioenschap Woningstofferen. Kom je ook langs?

Interieur Collectie Dagen (InCoDa), is de vakbeurs voor woning- en projectinrichters en interieurstylisten om de nieuwe collecties vloeren, stoffering, wandbekleding en raamdecoratie te ontdekken voor het nieuwe seizoen. Nieuw op Interieur Collectie Dagen zijn de kennissessies in het Inspiratietheater. Vertrouwd zijn de drie Nederlandse kampioenschappen voor de vakmannen en vakvrouwen in parketleggen, woning- en meubelstofferen.

Iedere woning- en/of projectstoffeerder kan meedoen aan het NK Woningstofferen. Heb je interesse om deel te nemen of wil je eerst meer informatie ontvangen? Stuur dan een e-mail naar: Peter van der Arend van HMC, p.vanderarend@hmcollege.nl.

Deelnemers krijgen tijdens deze titelstrijd drie verschillende opdrachten verstrekt die zij zo goed mogelijk dienen uit te voeren. Er zijn drie trofeeën te winnen: het gouden, zilveren en bronzen Delphin mes. De nationaal kampioen wint ook een gevulde gereedschapstas. Iedere deelnemer aan het NK Woningstofferen ontvangt een certificaat. De onafhankelijke vakjury bestaat deze editie onder andere uit Michael Verberne van Forbo Flooring en Rob Mes (woningstoffeerder). De prijsuitreiking is op dinsdag 18 september om 17.15 uur op de wedstrijdvloer.

Onlangs was de huidige Nederlands kampioen Woningstofferen en dat is Ivo Vermeulen uit Zoetermeer, zelfs aanwezig bij de Uitblinkerslunch op Paleis Noordeinde. Samen met Koning Willem-Alexander en koningin Máxima en 25 andere ‘uitblinkers’ uit 2017, prikte hij tijdens deze bijzondere en jaarlijkse lunch een vorkje mee.

interieurcollectiedagen.nl

Lees ook
Revolutionair Renoleum

Revolutionair Renoleum

Renoleum. Geen spelfout, maar een nieuwe uitvinding, bedacht en gemaakt door een aantal studenten op initiatief van Forbo Flooring. Vorig jaar zomer introduceerden ze dit nieuwe materiaal tijdens de BlueCity Circulair Challenge, toen ze zes weken de tijd kregen om een duurzaam concept op te zetten waarmee ze iets konden doen aan de reststroom van Marmoleum....

Groei omzet detailhandel

Groei omzet detailhandel

De omzet voor winkels in vloeren, meubels en woninginrichting is in januari 2019 gestegen ten opzichte van dezelfde maand in 2018, meldt het CBS. De omzet voor winkels in doe-het-zelf artikelen, keukens en vloeren steeg met 6,2% ten opzichte van het jaar ervoor. Winkels in meubels en woninginrichting behaalden een omzetgroei van 2,2%.  Met deze...

Gouden marmoleumvloer

Gouden marmoleumvloer

Forbo Flooring heeft de jubileumtentoonstelling ‘De Schatkamer’ in de Hermitage Amsterdam gesponsord met een gouden Marmoleumvloer. De vloer ligt in de grote zaal beneden en leidt bezoekers via de trap naar de 20 kleinere zaaltjes boven. De vloer past goed bij het museum, dat de ambitie heeft om het duurzaamste museum van Nederland te worden....