Adverteren print

 

Vakblad Meubel: leesdichtheid ruim 90%

Vakblad Meubel is al 99 jaar het toonaangevende vakblad binnen de interieurbranche en leent zich daarom als prima instrument om uw business-to-business communicatiedoelstellingen te bereiken. Vakblad Meubel verschijnt wekelijks op vrijdag en wordt gezien als lijfblad van iedere beslissingnemer werkzaam in de interieurbranche.

Het is uiteraard mogelijk advertentieruimte te reserveren in ons vakblad. Tevens is het mogelijk foldermateriaal bij te sluiten, personeelsadvertenties te plaatsen of een mediapartnership met ons aan te gaan. Vakblad Meubel werkt nauw samen met alle (!) toonaangevende vakbeurzen in de Benelux: Meubelhart Beusichem, HTC Nieuwegein, ETC Culemborg, Meubelvakbeurs Gorinchem, Woonmodecity en Meubelbeurs Brussel/Belgofurn. Prachtige referenties. Topleveranciers als Meubelfabriek De Toekomst, Nix Design, Karel Mintjens, Meubar, Sit Design, Nijwie Furniture, Maxfurn en Recticel behoren tot onze structurele adverteerders en vormen slechts een kleine greep uit ons enorme -vaste- klanten bestand. Wij zijn hier zeer trots op! Interesse?

Neem contact met ons op voor de tarievenkaart of media-advies. Wij bieden u een multimediale propositie. Ook is het mogelijk gebruik te maken van onze nichevakbladen (Home & Living, Vakblad Slapen en Parketblad) om uw doelgroep in combinatie met de inzet van Vakblad Meubel gesegmenteerd te bewerken. Kijk hier voor het volledige informatiepakket.

Mediabereiksonderzoek wijst uit dat lezers Vakblad Meubel zeer intensief lezen. 93% van Meubelverkopend Nederland leest wekelijks het vakblad, dat in een oplage van 3000, waarvan 2000 betalende abonnees, wordt verspreid.

 

Bel nu voor een toelichting van de mogelijkheden, reserveringen, opstellen van een jaarcontract of een oriënterend gesprek:

Wilco Stemerdink
T: +31 (0)88 – 6440 681
E: w.stemerdink@archermedia.nl

Marco Blijswijk
T: +31(0)88 – 2266 667
E: m.blijswijk@archermedia.nl

Media-order / contact advertentiemateriaal

Traffic
Traffic@archermedia.nl

Reserveren

Uiterlijk 8 dagen voor verschijning.