(Live)verslag Ambiente 2018 via woonvakbladen

Vandaag is in Messe Frankfurt Ambiente 2018 van start gegaan. Op ’s werelds toonaangevende vakbeurs voor consumptiegoederen presenteren 4.441 exposanten uit 89 landen de nieuwste trends in een ruimte van 308.000 m2. Ambiente brengt het hele spectrum van de drie segmenten Leven, Geven en Dineren in kaart. Het is een plek waar merken innovatieve producten lanceren, ontwerpers trends bepalen, beleidsmakers met elkaar netwerken en traders bestellingen plaatsen voor het hele seizoen.

In deze editie legt Ambiente de focus op Nederland als partnerland. Onder anderen industrieel ontwerper Robert Bronwasser levert een belangrijke bijdrage. Een andere VIP-gast bij Ambiente is Sylvie Meis. Zij krijgt op maandag 12 februari een persoonlijke indruk van de nieuwste trends in interieurdesign bij Ambiente.

Barbara van Male, hoofdredacteur van Home & Living, is maandag 12 en dinsdag 13 februari op de beurs aanwezig en doet hiervan verslag via twitter en de vakbladen Meubel en Home & Living. (Bron/Beeld: Messe Frankfurt.)