Lakerveld Woonvakbladen

 

Lakerveld Woonvakbladen

Vakblad Meubel maakt onderdeel uit van Lakerveld Woonvakbladen. Lakerveld Woonvakbladen is onderdeel van Uitgeverij Lakerveld en profileert zich als business to business platform voor de gehele interieurbranche. Op de website van Lakerveld Woonvakbladen staan overigens alle lopende abonnementsacties overzichtelijk op een rijtje.

 

Actualiteiten en Autoriteiten

Kern van deze autoriteit is Vakblad Meubel, dat al 91 jaar lang, wekelijks verschijnt. Vakweekblad Meubel wordt verspreid aan 3500 betalende abonnees en focust op actualiteit. Vakweekblad Meubel signaleert en benoemt ontwikkelingen in met name de meubelbranche.

 

Uitdieping

Vakblad Meubel wordt aangevuld met titels die bepaalde productgroepen uitdiepen. Deze prachtige vakbladen met een glossy uitstraling doen recht aan de klasse en allure waarmee de producten in deze branches doorgaans aan haar doelgroepen worden gepresenteerd.

 

 


Vakblad voor de Woninginrichter:
verspreiding aan 1900 retailers waarvan omzet voor 90% bestaat uit vloerbedekking, gordijnen, raambekleding en wandbekleding, aangevuld met projectinrichters en stylistes. Verschijnt zes maal per jaar.

 

 

Home & Living: verspreiding aan 8.000 woondecoratiewinkels: home, gift- & gardenbranche. Verschijnt 8 maal per jaar.

 

 

 

Vakblad Slapen: verspreid aan 2.500 slaapkamerspeciaalzaken en linnenshops. Verschijnt 6x per jaar

 

 

 

Parketblad: vakblad specifiek gericht op parketspeciaalzaken. Verschijnt maandelijks.