Laatste plaatsen fabrieksbezoek Altendorf

Op donderdag 22 februari a.s. kunt u samen met De Groot een bezoek brengen aan machinefabrikant Altendorf in Duitsland of aan twee moderne timmerfabrieken in Deurningen en Barendrecht.

Altendorf is dé fabrikant van formaatzagen. In Duitsland krijgt u een rondleiding door de fabriek. U krijgt inzicht in de ontwikkeling van de eerste formaatzaag uit 1906 tot en met de nieuwste generatie F45 Drive-modellen, met onder meer een tweezijdig kantelbare zaagunit en Magis. De rondleiding brengt u langs de productielijn en verschillende assemblagedetails. Specialisten van de fabriek zijn aanwezig om uw vragen direct te beantwoorden.

De ontvangst in Duitsland is om 10.00 uur en eindigt rond 15.30 uur. De lunch wordt verzorgd. U kunt zich tot uiterlijk zaterdag 17 februari a.s. gratis aanmelden.

De timmerfabrieken LanKo en Kleinjan laten u op dezelfde dag tijdens de regiomeeting ‘Timmerindustrie’ hun productieproces zien met machines van Biesse en Weinig. Het programma start om 13.00 uur en eindigt rond 17.00 uur. U kunt zich hier aanmelden. (Bron/Beeld: De Groot.)