Interieuradviseurs in spe winnen abonnement op alle Lakerveld Woonvakbladen

Op 2 april 2012 organiseerden stichting WoonWerk, CBW-MITEX en het Home Trade Center onder de titel “So you wanna be an interior professional?” een praktijkdag voor aankomende interieurprofessionals. Derdejaars studenten van de mbo-beroepsopleidingen Interieuradviseur kwamen voor deze dag naar Home Trade Center in Nieuwegein.

Gedurende de dag konden de studenten verschillende workshops volgen, waarbij gebruik werd gemaakt van een centrale fictieve case: het inrichten van een penthouse. Bij de workshop interieurontwerpen tekenden de studenten op een A3-plattegrond een indeling van het penthouse, dat ze van hun eigen interieuradvies voorzagen. Ook was er een workshop moodboards maken.

De 18 winnende studenten van de workshops zijn bekendgemaakt. Een jury bestaande uit erkende stylisten heeft een keuze weten te maken uit de 143 deelnemers. De winnaars kregen een Lakerveld Woonvakbladen Gold-abonnement aangeboden, bestaande uit Vakweekblad Meubel, het woondecoratievakblad Home & Living, Parketblad, Vakblad Slapen en Vakblad voor de Woninginrichter.