Nieuw vaktijdschrift: Horeca & Interieur 2013

De eerste editie van Horeca & Interieur verscheen op 25 januari. Dit is een inspiratiemagazine voor hotels, grand cafés, café-restaurants, restaurants, architecten en interieurbedrijven. Het nieuwe magazine komt jaarlijks uit en is een uitgave van Lakerveld Woonvakbladen. “Er zijn veel horecavakbladen voorhanden, maar een specifiek horeca-interieurvakblad was er nog niet,” licht initiatiefnemer Richard van der Hak toe. “Onze uitgeverij houdt zich al ruim 95 jaar bezig met het uitgeven van vakbladen voor interieurprofessionals. Daarbij bedienen we vooral de woondetailhandel. Onze adverteerders richten zich ook al jaren op horecaondernemingen, met prachtige referenties als resultaat. Het uitgeven van Horeca & Interieur is een logische stap voor ons. Met dit magazine bieden wij onze klanten een podium waarin zij zich ook aan de horeca kunnen presenteren.”

In het nieuwe blad kan de horecaondernemer inspiratie opdoen over alle aspecten die met sfeer en interieur te maken hebben: interieurdecoratie, bedden, meubels, maatwerkoplossingen, verlichting, planten en onderhoud. Naast redactionele reportages over bijzondere interieurinrichtingen, biedt de uitgave bedrijfsreportages van vijftig interieurbedrijven die voor de horecaondernemer interessant zijn. Horeca & Interieur maakt deel uit van het cluster Woonvakbladen van Uitgeverij Lakerveld bv, waartoe ook de vakbladen Home & Living, Vakweekblad Meubel, Vakblad voor de Woninginrichter, Vakblad Slapen en Parketblad behoren.

De nieuwe uitgave wordt gratis verspreid onder een ruime selectie van de Nederlandse horecaondernemingen. Ook alle abonnees van de Lakerveld Woonvakbladen krijgen een gratis exemplaar toegestuurd, dus ook de abonnees van Meubel.

Het magazine is voor € 6,75 te bestellen bij klantenservice@lakerveld.nl.