Ervaren inkoper – bert plantagie

 

 

 

bert plantagie BV zoekt 

ERVAREN INKOPER (m/v) 

voor 38 uur per week

bert plantagie is een oer-Hollands merk met een tijdloze en eigentijdse collectie meubelen. Het assortiment bestaat uit stoelen & tafels, banken en kasten. bert plantagie wordt verkocht aan een selectief dealernetwerk in Nederland en wordt daarnaast geëxporteerd naar Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, België en Luxemburg. In Nederland is bert plantagie ook actief op de Projectmarkt.

In Cuijk (Nijmegen) is het hoofdkantoor gevestigd met een grote showroom en atelier. In Zuid-Duitsland bevindt zich een verkoopkantoor met eveneens een showroom.

FUNCTIE 

Je bent verantwoordelijk voor het zoeken van passende leveranciers bij onze (nieuwe) producten en het plaatsen en opvolgen van bestellingen bij (internationale) leveranciers. In samenhang daarmee zorg je voor het sluiten van inkoopcontracten en het maken van prijsafspraken. Ook ben je actief betrokken bij het ondersteunen van de afdeling Productontwikkeling. De functie zal worden uitgeoefend vanaf standplaats Cuijk.

Wij zoeken een kandidaat met een goede kennis van de Engelse en Duitse taal, een opleiding op minimaal MBO niveau en met een commerciële en flexibele instelling. Relevante werkervaring in de meubelbranche is een vereiste.

Sollicitaties kunnen verstuurd worden aan Piërre Gerrits: pierre@bertplantagie.nl en moeten voor 1 mei 2013 ontvangen zijn.