De beste & nieuwste producten

Aanmelden voor Design District (https://designdistrict.nl/), op 6, 7 en 8 juni aanstaande, hét vakevenement voor interieurdesign in Nederland, kan zeker nog.

Drie dagen lang is ruim 10.000 m² in de iconische Van Nelle Fabriek  gevuld met presentaties van de 200 mooiste interieurmerken. Alleen de beste en nieuwste producten krijgen een plek op Design District.

Deelnemers worden met uiterste zorg geselecteerd met behulp van een adviescommissie. De adviescommissie bestaat uit Edward van Vliet van Studio Edward van Vliet, Daan Schipper van WorkWire, Jelle Hekstra  van Strand NL / Strand West, Richard Hutten  en Jelle Thomas van Corkcicle. Bij de selectie let de commissie op vernieuwing, segment, product en stijl.

De beurs begon zestien jaar geleden onder de naam 100% Design en vond altijd plaats in bijzondere en historierijke locaties zoals de Cruise Terminal Rotterdam, de Van Nelle Fabriek, het Hembrugterrein in Zaandam. En Design District is atijd meer dan een beurs, je vindt er ook exposities van designacademies en jonge ontwerpers en er is een programma met lezingen.

https://designdistrict.nl/