Awards

Lakerveld Woonvakbladen Awards 2013

Weet u een meubelbedrijf dat met kop en schouders boven het maaiveld uitsteekt? Dat zich door geen crisis laat weerhouden om een mooi product neer te zetten, met de bijbehorende diensten? Een bedrijf kortom dat een van onze awards verdient?

Ga dan naar het antwoordformulier en stem mee.

_______________________________________________

 

Eerdere postings:

Lakerveld Woonvakbladen Awards 2012

And the winners are….

Persbericht

Rijswijk, 12 september 2012 – Vijf Nederlandse interieurbedrijven zijn vanmiddag onderscheiden met de Lakerveld Woonvakbladen Award 2012: Meubi Trend, Avek, Rivièra Maison, Peitsman, en Plinten & Profielen Centrale. Het is de  tweede keer dat de onderscheidingen worden toegekend. Het initiatief komt van Uitgeverij Lakerveld, uitgever van onder meer vijf woonvakbladen. Doel van de prijs is de aandacht vestigen op de kwaliteit in de woonbranche.

De onderscheidingen zijn toegekend in vijf categorieën. Net als vorig jaar zijn de winnaars verkozen door een onafhankelijk panel van Nederlandse woondetaillisten (www.woonzakenpanel.nl). De panelleden kregen de vraag voorgelegd welk Nederlands bedrijf uit de woonbranche zich onderscheidt ten opzichte van het middenveld, en waarom dat zo is. De leden konden hun stem uitbrengen op 25 interieurbedrijven die eerder door een vakjury werden genomineerd.

Foto: Boven vlnr: Peter Klaassen (PPC), Roelf Kok (Avek), Frits Vogel (Peitsman), Ronald Bongers (Meubi Trend), Henk de Bruin (Peitsman). Onder vlnr: Niels Aarnoudse (PPC), Jurry v.d. Hurck (Avek). Niet op de foto: vertegenwoordigers van Rivièra Maison.

Lees hier verder voor een overzicht van de genomineerden voor de Lakerveld Woonvakbladen Awards 2012, inclusief juryrapport.

 

Lakerveld Woonvakbladen op Interiors United

De hele interieurbranche bijeen. Dat is de bedoeling van de vakbeurs Interiors United die van 9 t/m 12 september 2012 plaatsvindt  in het Home Trade Center in Nieuwegein. Lakerveld Woonvakbladen, waarvan Vakweekblad Meubel deel uitmaakt,  is er nadrukkelijk aanwezig. Een overzicht van de activiteiten:

Meubel TV

Meubel TV, onderdeel van Lakerveld Woonvakbladen, zorgt voor live reporting. De beelden worden real-time uitgezonden op schermen op centrale locaties van het event. Daarnaast worden fragmenten via YouTube en andere social media direct gedeeld.


Lakerveld Woonvakbladen Awards 2012

Op 12 september 2012 vindt op de beurs de uitreiking plaats van de Lakerveld Woonvakbladen Awards. Vijf jaarlijkse prijzen voor interieurbedrijven die met kop en schouders boven het maaiveld uitsteken. De categorieën lopen parallel aan de titels van Lakerveld Woonvakbladen:  Meubel, Woninginrichter,  Home & Living, Slapen, en Parket. Per categorie zijn er vijf genomineerden bijeengebracht door een deskundige jury. Aan wie van hen de Award vervolgens wordt toegekend, bepaalt de branche zelf. Hiertoe werkt Lakerveld Woonvakbladen samen met het Woonzakenpanel van Van Es Marketing Services.


Genomineerden:
Klik hier voor een overzicht, inclusief motivatie van de jury
Datum uitreiking Awards:
woensdagmiddag 12 september 2012, aanvang 15:00 uur
Plaats uitreiking Awards: 
stand 2C110 (de ‘vissenkom’, de doorzichtige koepel in de lucht, te zien vanuit het Atrium)


Stand van Lakerveld Woonvakbladen op Interiors United

Maak kennis met de voordelige combi-abonnementen van Lakerveld Woonvakbladen in de stand van Uitgeverij Lakerveld. Kom langs voor gratis proefnummers, een praatje met de redactie, informatie over adverteren of loop gewoon even binnen voor een verkoelende versnapering. Wij zien u graag tegemoet!

 

 

_______________________________________________

 

Lakerveld Woonvakbladen op Home & Interior Nieuwegein 2011

Van 11 t/m 14 september 2011 waren wij present op Home & Interior in Nieuwegein met de Lakerveld Woonvakbladen:

– Vakblad Meubel
– Vakblad Slapen
– Vakblad Home&Living
– Vakblad voor de Woninginrichter
– Parketblad


Op dit evenement:

  • waren onze woonredacteuren en vormgevers aan het werk. Bezoekers konden meekijken op onze schermen hoe een vakblad wordt gemaakt.
  • werden de Lakerveld Woonvakbladen Awards 2011 uitgereikt in feestelijke setting. Vijf categorieën, 25 genomineerden! Via Twitter, LinkedIn en de site www.meubel.nl werden de winnaars van de Awards meteen bekend gemaakt. De uitreiking vond plaats op maandag 12 september om 18:00 uur in het Atrium, voorafgaand aan de borrel.
  • was gelegenheid tot bijpraten of een nadere kennismaking onder het genot van een hapje en drankje
  • werden lezingen en presentaties gehouden.
  • werd ‘Meubelpanel Live’ opgenomen voor Meubel TV in een ‘Pauw en Witteman-setting’
  • werden onze beursedities gratis verspreid
  • kon de bezoeker een kijkje nemen in een bibliotheek met 95 jaar woonvakbladen van Lakerveld. Bladeren door een editie van Vakblad Meubel uit 1922!
  • was er de mogelijkheid zich voordelig te abonneren op een of meerdere van onze woonvakbladen
  •  werd de nieuwe website van Vakblad Meubel gelanceerd en is de multimediale filosofie van Lakerveld Woonvakbladen toegelicht. Zo zal in de toekomst over de diverse woonvakbladen sites een portal worden uitgerold.

In september 2009 was Uitgeverij Lakerveld ook present op de beurzen. De reacties waren overweldigend. Zie hier een verslag in pdf.