Interieur Collectie Dagen komen er aan!

GORINCHEM – Dit jaar vindt Interieur Collectie Dagen (voorheen Vakdagen Parket & Woninginrichter) plaats op zondag 17, maandag 18 en dinsdag 19 september 2017 in Evenementenhal Gorinchem.

Tijdens Interieur Collectie Dagen zijn alle basis elementen voor het inrichten en aankleden van een ruimte op één beurs aanwezig. Stoffering, raamdecoratie, wandbekleding en vloeren bepalen de sfeer in een ruimte en komen prominent aan bod op de beursvloer.

Vloeren
Interieur Collectie Dagen is van oorsprong een vloeren beurs en staat bekend om het uitgebreide exposanten aanbod van vloeren. Uiteraard zijn de vloeren ook dit jaar weer goed vertegenwoordigd tijdens Interieur Collectie Dagen.

Raamdecoratie

Raamdecoratie en zonwering hebben verschillende doelen. Naast verduistering zorgt het voor isolatie en het dempen van geluid. Kortom, een zeer belangrijk en sfeer bepalend element bij het inrichten van een ruimte. Van binnen- tot buitenzonwering, gordijnen tot lamellen en van shutters tot jaloezieën, alles komt aan bod tijdens de beurs!

Wandbekleding

Dit jaar is er volop aandacht voor wandbekleding tijdens Interieur Collectie Dagen. Bij het inrichten van een pand is dit een van de basis elementen waar op gelet wordt. Van behang tot steenstrips en van wandpanelen tot stoffen, de branche is heel breed. Tijdens Interieur Collectie Dagen is er dan ook volop aandacht voor trends en ontwikkelingen binnen deze branche.

 Stoffering
Meubelstoffering staat centraal tijdens Interieur Collectie Dagen. Dit jaar wordt voor de eerste keer een podium geboden waarbij de meubelstoffeerder centraal staat. Dit wordt gedaan in de vorm van het Meubelstoffeerders Plein welke is terug te vinden op de beursvloer. Om dit plein vorm te geven zijn gesprekken gevoerd met exposanten, bezoekers en trendwatchers. Op deze manier geeft Interieur Collectie Dagen met het Meubelstoffeerders Plein antwoord op de vraag vanuit de branche, namelijk een podium voor de meubelstoffeerder!

 Zondag openstelling

De beurs kent voor het eerst een zondag openstelling. Dit besluit is genomen naar aanleiding van gesprekken met de markt. Met de zondag openstelling komt Evenementenhal onder andere kleinschalige familiebedrijven tegemoet die alleen op zondag de mogelijkheid hebben een beurs te bezoeken.

 Bezoekers
Meubelstoffeerders, woninginrichters, parketspeciaalzaken, architecten, interieur adviseurs, vloerspecialisten, projectinrichters en branche gerelateerde professionals komen samen om inspiratie en kennis te delen en het netwerk uit te breiden. Bent u werkzaam in één van bovengenoemde branches? Dan is Interieur Collectie Dagen het platform dat u niet mag missen! Komt u ook de nieuwste collecties bekijken?

Meer informatie
Interieur Collectie Dagen 2017 vindt plaats op 17, 18 en 19 september in Evenementenhal Gorinchem. Wilt u meer informatie over deze vakbeurs? Bezoek onze website www.interieurcollectiedagen.nl of neem contact op met Debbie de Bruijn +31 (0) 183 680 688

Openingstijden

Zondag 17 september 2017 van 10.00 tot 18.00 uur

Maandag 18 september 2017 van 10.00 tot 21.00 uur

Dinsdag 19 september 2017 van 10.00 tot 18.00 uur

Adres
Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem
0183-680655